Вярването, че алкохолът действа като някаква любовна отвара, съществува от векове.

...
Вярването, че алкохолът действа като някаква любовна отвара, съществува от векове.
Коментари Харесай

Какво се случва, когато смесим алкохол със секс

Вярването, че алкохолът работи като някаква любовна запарка, съществува от епохи. Общоприето разбиране е, че алкохолът ни отпуска, възбужда и ни приготвя за деяние.

Но дали алкохолът в действителност има резултат на афродизиак? Пиенето ще усъвършенства ли оргазма ни? Ето по какъв начин алкохолът в действителност въздейства на нашето полово предпочитание, възбуденост и показване, съгласно Health Line. 

Възбудата

При дамите:

Когато сме възбудени, тялото ни се приготвя за сексуален акт, като усилва притока на кръв към гениталиите, което ги кара да се подуват и самосмазват. Прекомерното пиянство обикновено спира тези физиологични реакции и пречи на вагиналната мокрота, което води до търкане и дискомфорт.
 Снимка 593554

При мъжете:

Алкохолът въздейства на способността ни да получим и поддържаме ерекция. Редовното пиянство на твърде голямо количестви може също да аргументи трайно увреждане и еректилна дисфункция.
 Анален секс, анално допиране, препочитани техники от дамите и какво сочат данните от ново изследване
Аналните техники, които дамите харесват

Какво сочат данните от ново изследване

Ето по какъв начин въздейства алкохолът на дребния ни другар:
Намалява притока на кръв към пениса Повишава ангиотензина, хормон, обвързван с еректилна дисфункция Потиска централната нервна система
Щастливият край

При дамите:

Въпреки че едно питие няма да попречи на притока на кръв там долу, едно пиво допълнително ще има физиологично, когнитивно и поведенческо влияние, което може да причини предизвикана от алкохола оргазмена дисфункция.
 Секс, храни и питиета, които да заобикаляме преди сексуален акт
Какво да не консумираме преди секс

Всичко в графата неразрешено преди сексуален акт

Това значи повече време за постигане на кулминационната точка и по-малко интензивни оргазми. Ако въобще сме в положение да реализираме подобен. Ако задачата ни е да получим оргазъм, без значение дали с сътрудник, или с мастурбация, по-добре да заобикаляме прекаляването с чашките.
 Снимка 593555

При мъжете:

Малко евентуално е няколко напитки да ни попречат да еякулираме, само че пиенето на прекомерно алкохол много е в положение да го направи.  Прекомерното пиене обикновено причинява забавена еякулация, която лишава повече от 30 минути. И в случай че някои търсят тъкмо този резултат (с цел по-продължителен сексуален акт), то при други е допустимо даже въобще да не се стигне до еякулация. И сигурно това не е задачата ни. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР